Шампионът на Италия Наполи претърпя поредно разочарование през настоящия сезон. Партенопеите

...
 Шампионът на Италия Наполи претърпя поредно разочарование през настоящия сезон. Партенопеите
Коментари Харесай

Торино се разправи с Наполи

 Шампионът на Италия Наполи претърпя следващо отчаяние през настоящия сезон. " Партенопеите " позволиха тежка загуба с 0:3 при гостуването си на Торино в среща от 19-ия кръг на Серия " А ". Така " небесносините " позволиха трета загуба в последните си четири мача във всички шампионати, като нямат нито една победа през този интервал. От друга страна, " биковете " завоюваха за първи път от 16 мача против този конкурент, от който имаха пет следващи загуби преди днешния дуел.

" Биковете " незабавно се възползваха от численото си предимство, тъй като единствено две минути по-късно Никола Влашич удвои тяхната преднина с удар от границата на наказателното поле. В 64-тата минута Санабрия се размина с втория си гол в мача, защото при неговия шут топката срещна близката греда, след което с тъга Пиерлуиджи Голини не разреши на Дуван Сапата да се разпише от добавка. Въпреки това единствено две минути по-късно " граната " стигнаха до трето попадение, откакто Алесандро Буонджорно беше прецизен с глава при центриране от корнер. В 78-ата минута имаше разглеждане с ВАР за евентуална дузпа за игра с ръка на Рикардо Родригес, само че до такава не се стигна и гостите не получиха опция да отбележат най-малко почетен гол.

След тази победа Торино вече има 27 точки в актива си и се придвижи на десетата позиция в класирането единствено на точка от Наполи, който пък се свлече на деветото място.
 Торино удължи контракта на парагвайски национал
Торино удължи контракта на парагвайски национал

Новият договор на Антонио Санабрия е до 2026 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР